Vinterkryss med julbord på Stångån lördag

Datum: Lördag 28 nov 2020 - lördag 19 dec 2020

Vinter-, vatten- och julupplevelser på M/S ”Kind”. Vi kommer att släppa förtöjningarna och kryssa utmed Stångån mellan Pumpbron och Nykvarn så långt väder och vind tillåter. Vi bjuder på ett hemlagat och personligt, klassiskt, traditionellt julbord ombord.

 

Annorlunda vinterupplevelse! Vinter- och vattenupplevelser ombord på M/S ”Kind”. Ett gediget fartyg som byggdes redan1890. Vi kommer att släppa förtöjningarna och kryssa utmed Stångån så långt väder och vind tillåter. Kryssningen kommer att följa Stångåns sträckning mellan Pumpbron och Nykvarns sluss där vi vänder alldeles före slussen. Ett ypperligt tillfälle att njuta av ett vackert upplyst Linköping i julskrud betraktat från sjösidan.

Ombord på M/S ”Kind” möts du av ett hemlagat och personligt julbord av klassiskt snitt i varm och ombonad miljö. Vårt julbord är inte störst av alla... Men vi lovar att det som serveras, tillagar vi med omsorg ombord i skeppsköket med vår egen ”twist”. Detta ger måltiden vår personliga prägel. Rätterna från vårt svenska, traditionella julbord finns självklart med - tex. sillarna, strömmingarna, laxarna, julskinkan, det kallskurna, hemtrillade köttbullar, Jansson, lutfisk och dessertbuffé - bara för att nämna något. Vi håller oss till traditionerna. Utsikten över Linköping från vattensidan i vintermörker genom salongsfönstren ger en alldeles speciell, unik och magisk inramning.

Vi vet inte i vilken vinterskrud Linköping ikläder sig under perioden som vi genomför dessa vinterarrangemang. Vi lättar ankar så länge som det någonsin är möjligt. Men blir vinter, kyla och is oss övermäktiga stannar vi i hamn. Kan vi inte lämna kajen till följd av vädrets påverkan, lämnas ingen prisreducering. Julbordet serveras i en unik, varm och ombonad skeppsmiljö oavsett - det lovar vi.

Visa mer

Boka nu - välj ankomstdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8355.cbischannel-30692.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails