Lunchjulbord vid kaj i Linköpings hamn

Datum: Torsdag 5 dec 2019 - fredag 13 dec 2019

Vinter-, vatten- och julupplevelser på M/S ”Kind”. Under lunchjulborden stannar vi vid kaj. Vi bjuder på ett hemlagat och personligt, klassiskt, traditionellt julbord ombord.

Annorlunda vinterupplevelse! Vinter- och vattenupplevelser ombord på M/S ”Kind”. Ett gediget fartyg som byggdes redan1890.

Ombord på M/S ”Kind” möts du av ett hemlagat och personligt julbord av klassiskt snitt i varm och ombonad miljö. Vårt julbord är inte störst av alla... Men vi lovar att det som serveras, tillagar vi med omsorg ombord i skeppsköket med vår egen ”twist”. Detta ger måltiden vår personliga prägel. Rätterna från vårt svenska, traditionella julbord finns självklart med - tex. sillarna, strömmingarna, laxarna, julskinkan, det kallskurna, hemtrillade köttbullar, Jansson, lutfisk och dessertbuffé - bara för att nämna något. Vi håller oss till traditionerna. Utsikten över Linköping från vattensidan genom salongsfönstren ger en alldeles speciell, unik och magisk inramning.

Vi vet inte i vilken vinterskrud Linköping ikläder sig under perioden som vi genomför dessa vinterarrangemang. Julbordet serveras i en unik, varm och ombonad skeppsmiljö oavsett - det lovar vi.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Värdekod?
Välj datum:
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8355.cbischannel-30692 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails